Sunday, June 12, 2022

Meci retragere Mutu

Țin să le mulțumesc celor care au venit alături de mine și publicului nu mă așteptam să fie atât de multă lume. Mă încearcă sentimente și de bucurie și de tristețe.


Ssafrfifbgpthm

10 hours agoAdrian Mutu s-a retras din fotbal la Cluj cu ocazia meciului România - All Stars 3-3.

. Adi Mutu șochează înainte de meciul de retragere. Au fost emoții foarte puternice mă încearcă sentimente și de plăcere dar și de tristețe că au trecut anii a declarat Adrian Mutu la Pro Arena. Actualul antrenor al giuleștenilor va fi protagonistul evenimentului-vedetă din cadrul Sports Festival organizat de Patrick Ciorcilă.

Fostul număr 10 al Naţionalei României va juca împreună cu foşti coechipieri şi prieteni din România şi din străinătate scrie Agerpres. Duminică 12 iunie pe arena din Cluj-Napoca Briliantul va fi eroul unui meci amical între Team Romania și echipa Stelelor Mondiale. Adrian Mutu a avut parte de un meci de retragere în cadrul Sports Festival la Cluj-Napoca.

Gică Hagi și alți jucători de legendă vor participa la evenimentul organizat la Cluj-Napoca. Meciul de retragere al lui Adrian Mutu din cadrul Sports Festival s-a terminat la egalitate scor 3-3. Duminică 12 iunie a avut loc meciul de retragere a lui Adrian Mutu la Cluj iar o mulțime de staruri din România dar și din Europa au participat la eveniment.

9 hours agoCât de emoționat a fost Adrian Mutu la meciul său de retragere. Acesta a fost cel mai plăcut moment ca fotbalist Fostul internaţional Adrian Mutu a declarat duminică la Cluj că cea mai mare bucurie a sa ca fotbalist a fost atunci când a îmbrăcat pentru prima dată tricoul naţionalei iar unul dintre cele mai triste amintiri a fost când România a ratat. Idol la Galatasaray Gică Hagi nu a fost uitat de turci aceștia realizând un colaj video cu șutul din acest meci și cel din partida jucată cu.

Video Adrian Mutu va avea parte de un meci omagial de retragere. Briliantul a marcat primul gol al echipei României după ce a primit o pasă excelentă de la Gică Hagi. Înainte de meci la prezentarea echipelor tot stadionul a scandat numele lui Adrian Mutu si Gheorghe Hagi.

11 hours agoLa Sports Festival a fost organizat duminica seara meciul de retragere a lui Adrian Mutu intr-un meci amical in care s-au întâlnit echipa României si gruparea stelelor mondiale. Team Romania vs World Stars meciul de retragere al lui Adrian Mutu Cluj Arena Aleea Stadionului 2 Cluj-Napoca 400375 Cluj-Napoca 12 iunie 2022 Ora 2000 Aveti un cod de discount. Se vor confrunta o echipă națională a României și o selecționată internațională.

Adrian Mutu meci de retragere la Cluj. Adrian Mutu 43 de ani fostul internațional român și actualul antrenor al Rapidului va juca meciul oficial de retragere pe 12 iunie 2022 pe Cluj Arena. Meciul de retragere al lui Adrian Mutu va avea loc în 12 iunie pe Cluj Arena în cadrul celei de-a treia ediţii Sports Festival.

Pe teren se vor afla nume mari ale fotbalului mondial printre care Gheorghe Hagi Alessandro Del Piero sau Fabio Cannavaro. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. 11 hours agoGalerie Foto Adrian Mutu a marcat în meciul de retragere.

19 hours agoMutu s-a retras din activitate cu 77 de meciuri jucate și 35 de goluri înscrise pentru echipa națională. Introduceti-l mai jos Verifica Planul salii Lista sectoare Alegeti-va locurile din planul de mai jos. Demonstrativul de fotbal va avea loc pe Cluj Arena în 12 iunie de la ora 1900.

Fotbaliști uriași au pășit pe Cluj Arena. 1 day agoFiul lui Cristi Dulca fost căpitan al Rapidului și actual selecționer al naționalei feminine va fi prezent duminică seara la Cluj-Napoca la meciul de retragere al lui Adrian Mutu. 17 hours agoAdrian Mutu va avea meciul de retragere din cariera de jucător în direct pe Pro Arena și VOYO duminică seară de la 2000.

Public Anyone on or off Facebook. ADRIAN MUTU și GHEORGHE HAGI la SPORTS FESTIVAL. 8 hours agoÎn plus acesta a avut un șut puternic de la 25m scos la limită de Sebastien Frey peste bara transversală.

Adrian Mutu va avea meciul de retragere din cariera de jucător în cadrul SPORTS FESTIVAL 2022 pe 12 iunie. Va fi un meci de n. Team Romania vs World Stars meciul de retragere al lui Adrian Mutu Cluj Arena Aleea Stadionului 2 Cluj-Napoca 400375 Cluj-Napoca 12 iunie 2022 Ora 2000 Bilete Info eveniment Meciul de retragere Adrian Mutu DEMONSTRATIVUL DE FOTBAL AL ANULUI ÎN ROMÂNIA ADRIAN MUTU și GHEORGHE HAGI sunt prezenți la SPORTS FESTIVAL.

Gică Hagi e invitatul special. Adrian Mutu meci grandios de retragere. Adrian Mutu și Ionel Ganea cu o dublă au punctat pentru tricolori.

10 hours agoAdrian Mutu după meciul de retragere A fost o seară minunată. Team România și World Stars s-au înfruntat pe gazon iar meciul eveniment s-a terminat la egalitate scor 3-3. Antrenorului Rapidului a avut lângă el nume mari din fotbalul mondial.

Fostul mare jucător își va marca încheierea carierei de fotbalist cu o întârziere de șase ani. Meciul de retragere al lui Mutu ar fi trebuit să aibă loc în iunie 2020 dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. La eveniment va participa și Gică Hagi antrenorul Farului care va fi coleg de echipă cu Briliantul într-un meci împotriva mai multor foști superfotbaliști.

Team Romania - Team World Stars s-a încheiat 3-3 articol scris de Digi Sport 12062022 2217. Folositi scroll-ul pentru zoom in si out. A jucat la cluburi uriașe precum Inter Chelsea Juventus și Fiorentina.

2368 citiri Adrian Mutu FOTO Facebook Meciul de retragere al lui Adrian Mutu va fi evenimentul de gală ce va închide cea de-a treia ediţie Sports Festival. Gică Hagi Makelele Cannavarro Luca Toni Marica Rădoi Jimmy Floyd Hasselbaink Trezeguet Raț au fost câțiva dintre fotbaliștii care au jucat pe Cluj Arena. Patrice Podina 17122021 1700.

Și Simona Halep participă la show.


Yvdb5q Uqlyxem


Baeo2g Usoq9fm


Adrian Mutu Announces His Fight Against Retirement The First Big Name Present When The Gala Took Place


Yvdb5q Uqlyxem


Sports Festival 2022 Meci Show De Retragere A Lui Adi Mutu Cu Bilete Puse In Vanzare Invitați De Marcă Pe Cluj Arena Ziarul Unirea


Buev74fpqaqgam


71 0g0v1kbuoim


Ssafrfifbgpthm


7qhtfdamo0opcm


Yvdb5q Uqlyxem


E93vmzbk65zinm


Z13l9s Njfpblm


Nh1v2cj8bguwmm


Yvdb5q Uqlyxem


4r5sat0yaeoexm


Nh1v2cj8bguwmm


5s2encvvrswrkm


Yvdb5q Uqlyxem


Adrian Mutu și Gheorghe Hagi Vor Fi Colegi In Meciul De Retragere Al Briliantului Anunțul Organizatorilor

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya